SAP Academy hledá mladé talenty | Absolvent.cz

SAP Academy hledá mladé talenty

Po zhruba čtyřech letech otevírá společnost SAP v České republice opět SAP Academy, speciální 9měsíční program pro mladé talenty. Jeho součástí je mimo jiné 2 x 6týdenní trénink v Kalifornii, mentoring, a hlavně učení se novým věcem a nasávání zkušeností. V rámci programu si účastníci osahají různé obory, v nichž společnost SAP vyvíjí a dodává řešení, mají možnost využít mentoringu zkušených kolegů a také jejich shadowingu. Dále se učí rozvíjet svou kreativitu za pomoci Design Thinking workshopů a osvojují si strategii obchodu a prezentační dovednosti. Absolventi SAP Academy for Sales se potom postupně stávají plnohodnotnými členy prodejního týmu SAP ČR.

Během posledních dvou let se o účast v SAP Academy ucházelo po celém světě přes 25 tisíc zájemců, z toho zhruba 10 tisíc dostalo příležitost zúčastnit se jednodenního bootcampu a výběrového řízení v podobě assesssment centra. Okolo šesti stovek vítězných talentů se po absolvování SAP Academy stalo zaměstnanci SAP. V České republice jsou momentálně členy obchodního týmu nebo týmu pro podporu prodeje (pre-sales) čtyři absolventi SAP Academy, kteří programem prošli před čtyřmi lety.

Akademie je určena pro absolventy nebo mladé lidi s krátkou pracovní zkušeností do tří let. Mezi hlavní kritéria patří plynulá čeština a angličtina, vysokoškolský titul, komunikační dovednosti, vášeň pro technologie a obchod, motivace a touha učit se novým dovednostem a proaktivně řešit problémy za využití neotřelých přístupů. Veškeré informace o otevřené pozici pro český trh najdete na: http://sap.to/6186EDvb4. Uzavírka přihlášek proběhne 7. 12. V polovině prosince se vybraní zájemci zúčastní celodenního bootcampu.

Na video s některými z absolventů programu SAP Academy se můžete podívat zde: https://www.youtube.com/watch?v=YhQVJF8nsE8&app=desktop

 

Články ze stejné kategorie