KUDY TUDY DO VZP? | Absolvent.cz

KUDY TUDY DO VZP?

Víte, že VZP je s téměř 6 milióny klientů největší pojišťovnou v České republice a je lídrem českého veřejného zdravotního pojištění již více než 25 let? A víte také, že právě teď nabírá nové zaměstnance do svého týmu?

Cestu do své zdravotní pojišťovny většinou najdeme, až když si potřebujeme vyřídit něco kolem pojistného třeba v souvislosti se studiem na vysoké škole, nebo když chceme začít podnikat, pojistit se na cesty nebo získat příspěvek z fondu prevence. Jako děti nás tematika zdravotního pojištění míjí – pojistné platí stát a o všechno se jinak starají rodiče. Teprve s prvními "dospěláckými" starostmi nás kroky poprvé zavedou do pojišťovny. Návštěva bývá obvykle stejná – vejdeme, vytiskneme pořadové číslo a čekáme, které okénko na nás začne blikat povědomou číslicí. Potom vyřídíme žádost, zahodíme papírek a jdeme pryč. Taková byrokratická nuda... Podobný pohled na věc kdysi měla i Nikol Binderová, dnes ředitelka Odboru služeb klientům VZP. O svém pracovišti původně přemýšlela tak trochu s despektem. Nakonec se však ukázalo, že VZP je ideální zaměstnavatel a nastoupit sem byla trefa do černého. Je to totiž zaměstnavatel, který dokáže ocenit snahu a chuť lidí dělat něco navíc a dává příležitost posunout se na vyšší a odpovědnější pozici. Nikol můžete následovat i vy a stát se tak jedním z 3 600 spokojených zaměstnanců Všeobecné zdravotní pojišťovny.

TRAINEE PROGRAMY ANEB KDYŽ CHYBÍ PRAXE

Trainee programy mají v pojišťovně historii již od roku 2013 a mohou se pyšnit 710 účastníky všech trainee a handicap programů. Pokud je návštěva školy vaším denním chlebem a nemáte ještě žádnou pracovní zkušenost, zkuste třeba jeden z nich:

·    Trainee 90 – stáž na 3 měsíce

·    Trainee 365 – stáž na rok se smlouvou na plný úvazek

·    Trainee Projekt – budete zodpovědní za konkrétní projekt

·    Trainee Student – dostanete úkoly, jejichž složitost je závislá na stupni studia

·    Handicap Program – možnost práce z domova, uzpůsobená kancelář                                                                  a bezbariérový přístup

Ve VZP nikdo neočekává vaši předchozí několikaletou praxi v oboru. Co však mít musíte, je kuráž, touha učit se a dokázat, že máte na to být součástí týmu VZP. Zapojit do programů se můžete na kterémkoli ze 190 klientských pracovišť po celé České republice. Pokud jste se rozhodli chňapnout po příležitosti, očekávejte placenou spolupráci formou DPP/DPČ s možností přestupu do pracovního poměru.

PRACOVNÍ PŘÍLEŽITOSTI A KDE JE HLEDAT

Už máte nějaké pracovní zkušenosti a cítíte se silnější v kramflecích? Váš životopis a motivační dopis je vytuněný k dokonalosti? Pak neváhejte ani minutu. Práci ve VZP můžete najít v oblastech IT, právní činnosti, HR, ekonomie, služeb klientům, marketingu a mnoha dalších. V nabídce je řada volných pozic. Pojďte objevit aspoň některé z nich:

TRAINEE STUDENT – ODBOR SMLUV A VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

FRONTEND VÝVOJÁŘ - PROGRAMÁTOR

INTEGRAČNÍ SPECIALISTA

ANALYTIK ICT - SOLUTION ARCHITEKT

Zatím se nechytáte, ale práce ve Všeobecné zdravotní pojišťovně je pro vás více než lákavá? Zkuste se sem tam mrknout na www.zdravakariera.cz, kde je nabídka mnohem širší a průběžně aktualizovaná. Štěstí přeje připraveným.

Články ze stejné kategorie