TechFair 2024 – Unikátní technologická událost, která vám rozšíří obzory (a možná změní život) | Absolvent.cz

TechFair 2024 – Unikátní technologická událost, která vám rozšíří obzory (a možná změní život)

Již v úterý 1. 10. se v Praze v rámci konference #ČESKObudoucnosti uskuteční unikátní akce TechFair 2024, která nabídne bohatý program určený především studentům. Na jednom místě se setkají přední světoví a evropští odborníci v oblastech techniky, přírodních věd, umělé inteligence, energetiky, 3D tisku, letectví a dalších oborů, aby se podělili o své znalosti, zkušenosti a inspiraci. Tato výjimečná událost nabízí nejen možnost osobního setkání s prestižními osobnostmi, ale také příležitost posunout vaše profesní ambice na novou úroveň a získat praktické rady pro úspěšnou kariéru v rychle se měnícím světě technologií.

Setkání se špičkami a inspirace k dalšímu růstu

Na TechFairu budete mít možnost se osobně setkat se zástupci prestižních fakult vysokých škol, úspěšných firem a vzdělávacích projektů. Propojení s těmito špičkami v oboru vám nejen rozšíří obzory, ale také přinese cenné kontakty a příležitosti. Akce je navržena tak, aby studentům ukázala nejnovější trendy a inovace v různých oblastech a umožnila jim získat praktické dovednosti, které mohou uplatnit ve své kariéře.

Otestuj své schopnosti jako generální ředitel

Jedním z vrcholů TechFairu je možnost vyzkoušet si speciální testy, které běžně absolvují kandidáti na pozice generálních ředitelů. Tato technologie z Kanady, obvykle dostupná za 3 000 Kč, bude na TechFairu zdarma. Je to jedinečná příležitost zjistit, jaké dovednosti a schopnosti jsou potřebné k tomu, abyste se stali lídrem v podnikání. Tento test vám umožní lépe pochopit, jak se připravit na vrcholové manažerské pozice a jaké kompetence jsou klíčové pro úspěch ve vedení firem.

10 panelů s více než 40 osobnostmi

Součástí konference #ČESKObudoucnosti bude také bohatý program, který zahrnuje 10 panelů s více než 40 osobnostmi z různých oblastí, včetně médií, ekonomiky, byznysu, školství, neziskových organizací a politiky. Mezi panelisty najdete nejen lídry z oblasti byznysu a vzdělávání, ale také studenty a absolventy, kteří se podělí o své zkušenosti a postřehy. Toto je jedinečná příležitost seznámit se s jejich pohledem na budoucnost Česka i světa.

Další informace o panelech, včetně seznamu účastníků, naleznete na webových stránkách www.ceskobudoucnosti.cz.

Speciální program pro studenty a Tech Girls zóna

TechFair je především určen pro studenty středních a vysokých škol, zejména pro ty z 3. a 4. ročníků, kterým je připraven speciálně rozšířený program. Letos bylo pozváno více než 50 úspěšných Čechů a Češek, kteří se etablovali nejen v Česku, ale i na mezinárodní úrovni v oborech STEAMIT (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics, IT). Tito odborníci budou se studenty sdílet své úspěchy i neúspěchy, a také rady, jak se z neúspěchů poučit a dosáhnout svých cílů.

Pro dívky je navíc připravena speciální Tech Girls zóna, kde vystoupí výhradně ženy úspěšné v technických oborech. Tento prostor je navržen tak, aby inspiroval a podporoval mladé dívky v jejich cestě za kariérou v technologiích a přírodních vědách.

Spekeři TechFair

Registrace je otevřena!

Pokud jsi student a máš zájem posunout své znalosti, získat nové zkušenosti a kontakty, neváhej a zaregistruj se na TechFair 2024. Kompletní program a registraci najdeš na oficiálních stránkách akce www.techfair.cz.

Těšíme se na tebe v Praze na TechFair 2024, kde technologie, věda a vzdělávání tvoří budoucnost Česka!

 

Články ze stejné kategorie

Holky v IT světě

Nikdy není pozdě na to, začít s IT! A kyberprostor už dávno není jen mužskou záležitostí - mezi programátory, administrátory, testery ale i hackery je čím dál tím víc žen a dívek.