Tip na vánoční dárek: Nová práce v Accenture | Absolvent.cz

Tip na vánoční dárek: Nová práce v Accenture

Využijte konec roku k posunu vpřed – začněte pracovat v mezinárodní společnosti, která díky svým technologiím pomáhá zlepšovat život lidem po celém světě.

Záleží jen na vás, kterou cestu si vyberete:

1) Technický analytik junior

Toužíte zúročit stovky hodin strávených ve školních lavicích a pracovat po boku zkušených mentorů s širokou expertízou v businessu, technologiích a funkcionalitě? Staňte se součástí týmu, který přináší ta nejlepší řešení do finančního sektoru a pomozte velkým institucím udělat pořádek v jejich datech a systémech. Oceníme schopnost pracovat samostatně i stát se týmovým hráčem. Vítáme také dobré komunikační dovednosti, chuť cestovat, plynulou angličtinu a znalost alespoň jednoho systému (Finance, Manufacturing, CRM, Industry 4.0).

2) Technický konzultant

Baví vás cestovat a dokážete rychle reagovat? Můžete nabídnout dokonalou znalost angličtiny a touhu dodat klientovi komplexní službu od A do Z? Staňte se součástí týmu Accenture a už od zítřka zavádějte technologická řešení do bank a pojišťoven.

3) Business Intelligence analytik

V SQL už jste se zorientovali a o technologiích Teradata, Cognos nebo Power BI vás láká dozvědět se víc? Jestliže pro vás angličtina není problém a rádi byste svým analytickým a koncepčním myšlením pomáhali velkým finančním institucím, vítejte v našem týmu! Vaším úkolem bude zmapovat současný stav situace, provést důkladnou analýzu a navrhnout optimalizující řešení, které následně budete implementovat.

Přečtěte si, jak vypadá práce BI Analytičky v Accenture zde.

Společnost Accenture působí v České republice od roku 1991. Od začátku klade důraz na moderní technologie a rozvoj. Kromě zázemí mezinárodní firmy a nadstandartní péče o zaměstnance nabízí přátelské prostředí, řadu benefitů, a především otevřené dveře mladým lidem.

Máte k pozicím otázky, které vám nedají spát?

Napište na lucie.holcova@accenture.com

Články ze stejné kategorie